MITT VEKTTAP I BILDER OG KG !

Jeg har brukt meg selv som egen test kandidat på salongen min der jeg utfører Bailine Behandling og endrer kosthold. 

Bailine behandling er effektivt og svært kraftfult. Det øker blodsirkulasjon, forbrenningen, drenerer lymfene i kroppen og starter metabolismen i kroppen til en hver som bruker behandlingen. Den er dokumentert å fjerne bukfett, altså underhudsfettet på området vi jobber med. Dette skaper en svært stor forandring på kroppen på problemområdene man ønsker å redusere. 

Samtidig med dette bygger maskinen muskulatur og trekker frem musklene. Den samler også magemuskler og lager symetri i kroppen med god holdning. 

Kosthold og livsstilsomlegging hører med i denne fasen! Legg om til moderat lavkarbo der du rett og slett bytter ut karbohyderater med protein og moderate mengder fett. Prosessen i kroppen som startes forklares med at kroppen bruker sin egen lagrede fettprosent som energi, og derfor skal man ikke tilføre kroppen hurtig energi (karbohyderater) om man skal ha gode resultater. Da får prosessen jobbe skikkelig med kroppen og kroppen forandres gradvis. 

 

Dette er midt under min behandling i bailine, og prosessen er godt i gang som dere ser :) 
Mitt slutt resultat er enda bedre enn mine siste bilder her! Jeg gikk ned til hele 60 kg og har lagt der siden jeg kom meg ned. 

Selv om jeg ble gravid har kroppen og kostholdet holdt seg som normalt, kroppen har kun lagt på seg på riktige områder og jeg veier akkurat de kg jeg brude i ett svangerskap. 


 

GLEDER MEG TIL JEG ER FERDIG OG FÅR TILBAKE KROPPEN MIN !! 

Ønsker dere å vite mer om hva jeg jobber med ? Eller hvordan denne forandringen gikk til så kan dere følge meg og min salong på facebook HER 

Ønsker dere en fin dag og at dette gav god inspirasjon til alle sammen :) Sjekk ut mine oppskrifter og tips til et sunt og balansert kosthold på bloggen! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Antionettes Fargerike Verden

Antionettes Fargerike Verden

27, Ålesund

En blogg om livet! En dagbok for meg og min familie. Har diverse interesser som jeg også ønsker å dele med andre. Kosthold, helse og livsstil. Jeg er snart mor til 3 barn som opptar all min fritid. Har en hektisk men veldig kjekk hverdag. Driver også egen salong: Bailine Ålesund (facebook)

Kategorier

Arkiv

hits